Hatékonyság növelés felsőfokon

Vállalati szervezetfejlesztés a sikeres és hatékony működés érdekében.

Üzleti folyamatok kialakítása

Kontrolling rendszer felépítése

Külső kontrolling szolgáltatás

Üzleti terv készítés

Belső audit

Rólunk

Csapatunk tagjai a könyvvizsgálati és banki szektorokban, illetve  különböző multinacionális cégeknél szerzett tapasztalatokkal bírnak, így széles körben tudunk megoldást nyújtani egy vállalat életében felmerülő üzleti kihívásokra. Az így megszerzett pénzügyi tudásunkat és látásmódunkat tudjuk felhasználni arra, hogy segítsünk ügyfeleink számára elérni céljaikat.

Ügyfélközpontúság, kreativítás és a kihívások folyamatos keresése jellemez minket, továbbá lényegesnek tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést és az innovációra való nyitottságot is. Fontos számunkra az ügyféllel történő folyamatos és közvetlen kommunikáció is a gördülékeny munkavégzés érdekében. Szakmai elhivatottságunknak köszönhetően mindig motivációt jelent számunkra, ha komplex vállalati problémákkal találjuk szemben magunkat.

Víziónk

Miben tudunk segíteni konkrétan?

  • költségek optimalizálása és csökkentése
  • válsághelyzet kezelése
  • likviditás menedzsment
  • potenciális árbevétel növekedési lehetőségek azonosítása
  • kockázatelemzés
  • üzleti tervezés és döntés előkészítés segítése

Szolgáltatásainkkal szeretnénk hozzájárulni, hogy az ügyfeleink professzionális módon tudják vezetni vállalatukat, el tudják érni növekedési céljaikat és átláthatóbbá tegyék a működésüket. A különböző multinacionális és pénzügyi vállalatoknál szerzett sok éves tapasztalatainknak köszönhetően csapatunk komplex szervezeti problémákra és kérdésekre is megoldást tud nyújtani.

Hozzájárulunk a sikeréhez

Tapasztalaink szerint minden vállalkozás különböző, miszerint más módon, más stuktúrában, más stratégiával működik és másak az elérendő céljaik is. Ebből következően nem sablonok alapján dolgozunk, hanem minden esetben személyesen mérjük fel az ügyfeleink igényeit és további javaslatokat is teszünk az általunk észlelt fejlesztendő területeket illetően.

Segítünk ügyfeleinknek elérni a növekedési céljaikat és transzparenssé tenni működésüket. Munkánk által többek között átláthatóbbak lesznek a belső üzleti folyamatok, a költséggazdálkodás, az árbevétel előrejelzés és a profit elemzések is. Az egyes célok elérését akadályozó tényezők könnyen kiküszöbölhetővé, valamint a vállalkozás gazdálkodása és tevékenysége is kiszámíthatóbbá, tervezhetőbbé válnak. Ennek köszönhetően működése hatékonyabb lesz és várhatóan növekedni fog az eredménye is.

Szolgáltatásaink

Üzleti folyamatok kialakítása

Folyamatok felmérése, potenciális költségcsökkentési, folyamatfejlesztési és hatékonyságnövelési pontok meghatározása.

Kontrolling rendszer felépítése

Vezetői döntési rendszerek és belső riportolási mechanizmusok kidolgozása, vállalkozási tevékenység átláhatóságának elősegítése számszaki adatok alapján.

Külső kontrolling szolgáltatás

A már meglévő kontrolling rendszer működtetése, rendszeres pénzügyi riportok és elemzések készítése és értelmezése vezetői döntéstámogatás érdekében.

Üzleti terv készítés

Stratégiai célok meghatározása, vállalkozás önképének és célkitűzéseinek azonosítása, döntéseket támogató terv összeállítása.

Belső audit

Üzleti tevékenység átvilágítása, belső folyamatok gyengeségeinek feltárása, javaslattétel a hatékony és eredményes működés érdekében.

Kapcsolat

Email: info@dpw.hu

Telefonszám: +36704091534

Partnereink